Gratis tuintegels

Zou u graag uw tuin opknappen, maar heeft u daar totaal niet de middelen voor? Kijk dan eens rond op internet of in uw buurt of u niet ergens gratis tuintegels af kunt halen. Met gratis tuintegels kunt u uw terras keurig bestraten en met een paar mooie potten met bloeiende planten erin heeft u een mooi en gezellig terras voor maar heel weinig geld!

Gratis tuintegels; hoe kan dat?

Als iemand de tuin renoveert en daarbij de tegels verwijderd, kan die persoon twee dingen doen om van de tegels af te komen. Ze inleveren bij het vuilnisbedrijf is één mogelijkheid, maar daar moet voor betaald worden. Veel makkelijker en goedkoper is een advertentie zetten dat mensen de tegels gratis kunnen afhalen. Zo zijn ze gratis van hun overtollige tegels af en hoeven ze ze zelfs niet te vervoeren, wat nog een hele klus is!

Daar kunt u dus profijt van hebben. Gratis tuintegels zijn op internet te vinden, veelal zijn het betonnen tegels en grindtegels.

Als u een beetje handig bent, kunt u ze ook zelf leggen, waardoor het helemaal gratis wordt. U kunt dus ‘voor een dubbeltje op de eerst rang zitten’ en daar zijn we in Nederland altijd nogal dol op!